Înapoi la listă

Luna Team Leaderilor- ALINA CIOCOIU. O persoană responsabilă și cu multă ambiție care iubește ceea ce face.

Bună!

Mă numesc Alina Ciocoiu. Lucrez în domeniul IT de peste 10 ani, iar în cadrul firmei PeoplePower sunt team leader de 2 ani. Întotdeauna m-a atras ideea de a preda, dar în același timp, să programez e ceva ce îmi doresc să fac toată viața. Mi-am dat seama că cel mai ușor mod de a combina cele două pasiuni, este să devin team leader/ mentor. PeoplePower mi-a oferit oportunitatea de a crește în direcția asta, așa că am acceptat-o cu drag.

Am început cu programul de internship, pentru ca apoi să ajung responsabilă în organizarea programelor pentru studenți (Scholarship, Cursul de Joi, Internship), precum și în coordonarea unei echipe și a unui proiect.

Întâmpini foarte multe provocări când lucrezi cu oameni, iar acestea devin plăcute când iți place ceea ce faci. Iar mie îmi place :)

Mă simt mândră de colegii mei din PeoplePower când văd cât de mult s-au ridicat, și mă simt minunat să știu că și eu am contribuit la creșterea lor pe plan profesional. La fel și eu, acumulez cunoștințe și experiență odată cu ei.

Luna Team Leaderilor- ANDREI ȚOȚA. O persoană care reușește să impresioneze prin ambiția sa și agilitatea dovedită în proiectele sale.

Perspectiva următoare

Luna Team Leaderilor- ANDREI ȚOȚA. O persoană care reușește să impresioneze prin ambiția sa și agilitatea dovedită în proiectele sale.