Despre noi

Clădirea dumneavoastră produce date și informații digitale despre mediul său fizic, cum ar fi rutele de evacuare și ce spații de birouri sunt încă disponibile. Cum puteți păstra și gestiona inteligent aceste informații? Permiteți-ne să vă ajutăm să transformați toate informațiile introduse în informații utile și relevante

Despre noi

Clădirea dumneavoastră produce date și informații digitale despre mediul său fizic. Cum ar fi rutele de evacuare și ce spații de birouri sunt încă disponibile. Cum puteți păstra și gestiona inteligent aceste informații? Permiteți-ne să vă ajutăm să transformați toate informațiile introduse în informații utile și relevante.

Cine suntem noi

PeoplePower este un expert în   managementul desenelor   și în crearea de desene și modele BIM ale clădirii dumneavoastră. Noi digitalizăm și actualizăm desenele și deblocăm informațiile din desene și modele BIM pentru a le face accesibile managementului clădirilor. De asemenea, măsuram clădirile si ne ingrijim de proiectarea si desenarea instalațiilor electrice, ţevilor, conductelor si a inventarului. Vă sfătuim să înregistrați informațiile despre clădiri în procedurile CAD și protocoalele BIM și noi optimizăm și  monitorizăm tot ce provine din acestea.

Administrarea informației

Putem gestiona datele și desenele pentru dumneavoastră. Facem acest lucru folosind programul Webviewer pe care noi l-am proiectat, de unde informațiile despre clădiri sunt întotdeauna accesibile. De asemenea, putem gestiona informațiile despre clădiri în funcție de locație. Apoi ne conectațăm la software-ul utilizat de dumneavoastră. Nevoile și practicile dumneavoastră sunt esențiale.

Cunoștințe și tehnologie software

Suntem profesioniști în domeniul Revit și AutoCAD. Suntem bucuroși să preluăm desenul și coordonarea instalatorilor și consultanților. În plus, avem cunoștințe specifice de software, de exemplu pentru legăturile cu Planon .

Ce promovăm noi

La PeoplePower, nevoile și dorințele voastre sunt punctul nostru de plecare. De aceea, investim în relații pe termen lung, astfel încât să putem lucra împreună într-o atmosferă relaxantă și personală. Construim această încredere prin faptul că rămânem sinceri și că suntem dispuși să lucrăm  în plus față de clienții noștri.

Clienții noștri

Suntem activi în șase ramuri:

Clienții noștri provin din domenii diferite: de la avansat, din punct de vedere tehnic, la complicat datorită scalei. Lucrăm pentru grupuri mari, cum ar fi Shell și Universitatea din Amsterdam. Și nu numai că suntem activi în Olanda, dar lucrăm și în străinătate.

Sunteți curioși despre ce facem pentru clienții noștri? Vizualizați cazurile clienților noștri. Vrei să lucrăm și pentru tine? Te rog sa ne contactezi!