Disclaimer

Fără garanții

PeoplePower BV oferă informațiile de pe acest website ca și un serviciu. Deși suntem foarte atenti atunci când compilăm informațiile furnizate pe acest wesite, nu putem garanta că aceste informații sunt întotdeauna corecte sau complete.

Fără răspundere

Nu putem garanta că utilizarea informațiilor de pe acest website nu încalcă drepturile terților. PeoplePower nu este în niciun caz responsabil de vreun prejudiciu, direct sau indirect, care rezultă în vreun mod din și/sau care rezultă din utilizarea acestui website.

Hyperlinkuri

Unele hyperlinkuri de pe acest website conduc la website-uri întreținute de terți, asupra cărora PeoplePower nu are control. PeoplePower nu oferă nici o garanție cu privire la acuratețea sau exhaustivitatea informațiilor de pe aceste website-uri.

Modificări

Informațiile de pe acest website pot fi schimbate de noi în orice moment. Cu toate acestea, nu suntem obligați să păstrăm actualizate informațiile de pe website. Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile de pe website, puteți, desigur, oricând să ne contactați.

© Toate drepturile rezervate