Certificate

Gestionarea bună a clădirilor implică o mulțime de aspecte diferite. De asemenea, necesită un anumit grad de responsabilitate. La PeoplePower, facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi clienților noștri cea mai înaltă calitate posibilă. Acest lucru este evident din certificările noastre: ISO27001, Platforma FIRA și Quality Mark Social Enterprise. Veți găsi mai multe explicații per certificare mai jos.

ISO 27001

PeoplePower este certificată ISO / IEC 27001. Această certificare este standardul recunoscut la nivel internațional pentru securitatea informațiilor. Un certificat ISO27001 înseamnă că o organizație are o politică de securitate aprofundată pentru a proteja informațiile critice și sensibile de la clienți. Această politică este stabilită în detaliu în Sistemul de management al securității informațiilor (ISMS). Acest sistem de management este constant monitorizat și îmbunătățit, ceea ce garantează îmbunătățirea continuă a calității ISO 27001 și a securității informațiilor.

Marca de calitate Social Enterprise

PeoplePower are Social Enterprise Quality Mark și prin urmare, este în măsură să arate tuturor părților interesate ale companiei, personalului, clienților, furnizorilor, finanțatorilor și clienților și altora că au luat în mod conștient un loc relevant în societate.

Ei își asumă responsabilitatea pentru personalul propriu și pentru mediul în care se află compania. Participarea activă în societate este o prioritate pentru deținătorii marcilor. Marca Social Enterprise Quality Mark reprezintă un comportament legal relevant din punct de vedere social în sectorul părții solicitante.

Platforma FIRA 

Platforma FIRA este un registru online în care companiile își fac vizibilă performanța în domeniul CSR. Platforma este aliniată strâns la standardele internaționale în domeniul durabilității, precum ISO 26000, AA1000 și GRI. Rapoartele CSR pot fi înregistrate și analizate printr-o platformă online. În acest fel discutăm responsabilitatea socială corporativă (CSR).