Înapoi la listă

Experiențe în Olanda

Experiențe în Olanda 2019

 - Luna Mai: Noemi, Andreea, Andrei

Deși ar părea prea mult pentru unii, perioada de 3 săptamâni a trecut neașteptat de repede. Am avut parte de multe experiențe, începând de la a ne obișnui cu un mediu de lucru diferit, și de a ne cunoște colegii olandezi, până la a ne întâlni cu clienții pentru care lucrăm. Ne-a încântat faptul că am avut ocazia de a vedea proiectele aflate în faza de construcție, unde am realizat cât de importantă este munca ce o depunem și că este esențial să fim concentrați pe calitate și consecvență. Îmbinând utilul cu plăcutul, am încercat să profităm cu adevărat de această perioadă. Mulți km parcurși, nenumărate pin-uri pe harta Olandei, sprijinul colegilor și în afara locului de muncă, dar nu în ultimul rând timpul petrecut împreună ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine și putem spune că de la o relație de colegialitate am ajuns să devenim prieteni. Suntem recunoscători pentru că am avut ocazia să petrecem această perioadă, împreună, în țara natală a Companiei PeoplePower, deoarece a fost benefic din punct de vedere profesional, dar si personal. Speram să ne reîntoarcem! Până atunci….’Sănătate numai faină!’

- Luna Iulie: Alex, Claudiu, Eugenia

Vizita noastră în Olanda a fost o experiență unică și frumoasă în acelaș timp. Pentru fiecare dintre noi, aceasta a fost prima plecare din Romania în scop de muncă, devenind totodată și ceea ce ne-a adus mai aproape unul de celălalt ca și echipă nou creată, astfel clădindu-se o fundație esențială pentru o colaborare cât mai bună pe viitor. Prieteniile noi create atât între noi ca și echipă, precum și cele cu echipele olandeze, a făcut ca mediul de lucru sa fie unul mult mai plăcut atât pe perioada vizitei cât și la întoarcerea în România. Deplasările către sediile clienților precum Shell, sediul băncii ABN-AMRO și Universitatea Utrecht au fost foarte interesante, vazând pentru prima dată munca noastră realizată fizic a fost extraordinar. Pe lângă muncă, am avut parte și de relaxare, vizitând orașe mari, precum Utrecht și cunoscând cultura olandeză, acest lucru facând ca cele două săptămâni să treacă extrem de repede și frumos. În concluzie, această experiență a fost una foarte folositoare, frumoasă și ne dorim să se mai repete și în viitor !

- Luna Septembrie: Andrei, Cosmin, Robert 

3 saptamâni în Olanda trec destul de repede, muncă plus experiență profesională, plus distracție. Toate adunate, ne-au făcut “sejurul” foarte plăcut. Dobândirea de noi cunoștiințe și colaborarea cu, colegii olandezi, au realizat o închegare a relației noastre. Din păcate uneori vremea nu a ținut cu noi, dar eram pregatiți pentru asta. Unul dintre cele mai importante lucruri într-o asemenea vizită, a fost să vedem cu ochii proprii, proiectele realizate. Am fost pe șantier la un proiect lucrat de toți 3, și ne-am uitam împreuna la ceea ce am realizat. Suntem mandri! 

 

 

 

Primii veterani

Perspectiva următoare

Primii veterani