Înapoi la listă

Luna Team Leaderilor- ALEXANDRU NICOLAE TRINFA. Un coleg dedicat muncii sale, cu spirit de echipă și perseverent.

Salut!

Mă numesc Alexandru Trinfa. Am început să lucrez la PeoplePower în 2019. Mi sa părut interesantă ideea de a lucra cu softuri dedicate modelării, și fiind și pasionat the video editing, am văzut o asemănare și am decis să văd ce înseamnă proiectarea. Activitatea mea a început cu o mulțime de activități de training, unde am învățat lucruri noi și unde am întâmpinat multe provocări. Progresiv am început să obțin din ce în ce mai multe cunoștințe în domeniu.

Totul a început să se contureze după ce am fost asignat unei echipe care lucra pentru un client important, și anume o bancă din Olanda, ABN Amro. Am început să văd cum e să fii responsabil pe ceea ce faci, iar lucrând face-to-face și cu colegii olandezi sa legat o relație de prietenie și de colaborare. Perseverența mea de a duce la bun sfârșit proiecte, de a ajuta mulți colegi, the a încerca să rezolv cât mai multe probleme, și de a fi cât se poate de corect și sincer, ma ajutat să devin Team Leader.

Ce ma impresionat plăcut în PeoplePower a fost colectivul și modul de a lucra. Lumea este foarte prietenoasă și orice întrebare ai avea, colegii te vor îndruma și sfătui întotdeauna. Încercam să rezolvăm probleme împreună, iar când lumea lucrează în înțelegere, totul devine o armonie.

În următorii ani voi încerca să completez toate piesele lipsă, crescând echipa și ajutând colegii. Dacă totul se leagă frumos, rezultatele vor veni sigur.

“If something is important enough, even if the odds are stacked against you, you should still do it”

Luna Team Leaderilor- SORIN BOLOCAN. Un coleg îndrăzneț care reușește să inspire și să ghideze oamenii cu care lucrează.

Perspectiva următoare

Luna Team Leaderilor- SORIN BOLOCAN. Un coleg îndrăzneț care reușește să inspire și să ghideze oamenii cu care lucrează.