Înapoi la listă

Luna Team Leaderilor- VLAD MOAȘA. Un coleg dedicat care aduce un plus companiei prin efortul și implicarea sa.

Salut!

Mă numesc Vlad Moașa și lucrez la PeoplePower de un an și zece luni, în departamentul de servicii. Încă de la început m-am acomodat repede cu colegii, cu locul în birou. La puțin timp am intrat în legătură cu echipa din Olanda și apoi am început să lucrăm la proiecte de la care am avut multe de învățat. Ambiția mea a fost să devin cât mai bun în acest domeniu. Astfel prin perseverență și reușită am fost ales Team Leader al departamentului. Principala mea responsabilitate este să-i îndrum pe cei cu care lucrez, să asigur bunul mers al lucrurilor, precum și să mediez colaborarea dintre Project Leader-ii din Olanda cu echipa din Brașov.

Este într-adevăr un efort suplimentar, dar faptul că se vede progresul și interesul tuturor, cât și faptul că se creează un sentiment de micro-comunitate, reprezintă o motivație foarte bună pentru mine. Colegii cu care lucrez sunt oameni plăcuți. Suntem împreună în povestea asta, ne ajutăm, ne sprijinim, ne respectăm și astfel reușim să depășim orice moment critic.

Este greu să rezum unde mă văd peste câțiva ani. Având în vedere incertitudinea perioadei în care trăim, planurile pot lua o întorsătură diferită față de cum ne așteptăm. Însă ceea ce pot spune este că în următorii 3 ani, mă văd unde sunt și acum, aici, la PeoplePower.

Luna Team Leaderilor- EUGENIA BEZER. O persoană hotărâtă și dedicată care îmbrațișează schimbările de fiecare dată.

Perspectiva următoare

Luna Team Leaderilor- EUGENIA BEZER. O persoană hotărâtă și dedicată care îmbrațișează schimbările de fiecare dată.