Înapoi la listă

Schiphol Real Estate a ales PeoplePower

În urma unei selecții extinse, Schiphol Real Estate a optat pentru un parteneriat cu PeoplePower. În următorii ani, vom proiecta pentru ei managementul desenului multidisciplinar și desenul tehnic pentru întregul portofoliu imobiliar.

Schiphol este o locație de top cu atracție internațională și o dinamică 24/7. Peste 500 de companii sunt situate în această locație unică, în total având aprox. 500.000 de metri pătrați de imobiliare.

Insight

Pentru dezvoltarea, gestionarea și întreținerea proprietăților imobiliare comerciale, cunoașterea informațiilor despre clădiri este de o mare importanță. PeoplePower oferă acest lucru aducând toate desenele, documentele și alte informații împreună în Webviewer. Online, într-o locație centrală, întotdeauna datele actuale sunt disponibile utilizatorului.

Garanția procesului

PeoplePower are multă experiență în garantarea procesului de revizuire. Monitorizăm calitatea informațiilor despre clădire și ne asigurăm că se fac modificări. Prin utilizarea codurilor QR și a capacității de a transmite audituri direct digital, eliminăm orice inconvenient.

Klaas Voet (manager de proiect):Monitorizarea procesului de revizuire și viteza cu care sunt gestionate reviziile de către back office ne aduce ca organizație imobiliară la un nivel superior. De asemenea, am fost foarte impresionați de inovații și de abordarea multidisciplinară. ”

Desen

Trebuie să livrăm rapid într-un mediu dinamic. Un certificat NEN-2580 pentru un nou chiriaș, un proiect de desen pentru o consultare importantă. Proiectanții PeoplePower sunt obișnuiți să lucreze cu precizie chiar și sub presiunea timpului.

Cu specialiști pentru diferitele discipline, vom lucra pentru a îmbunătăți calitatea dosarului de construcție al Schiphol Real Estate. Planuri de evacuare în conformitate cu desenele standard, prin selectarea sau cartarea tuturor, desenul de revizuire în conformitate cu standardele. Experții noștri știu de ce informații are nevoie un administrator imobiliar, fie că este vorba de inspecția NEN-3140, de planul de gestionare sau de certificarea prin aspersoare.

Căutați partenerul potrivit

În numele clientului, Klaas Voet, în căutarea partenerului potrivit: „aveam nevoie de un club pentru adulți, dar unul pentru care desenarea și gestionarea informațiilor despre clădiri reprezintă activitatea de bază. Specialiști, dar pentru toate disciplinele și cu capacitate suficientă pentru a efectua rapid sarcini mari. Experiența lor cu BIM atât în ​​fazele de proiect cât și în cele de management este, de asemenea, un precedent important. Trebuie să ne putem baza pe expertiza partenerilor noștri pentru a fi cu adevărat îngrijiți. Una peste alta, avem multă încredere în colaborarea noastră cu PeoplePower în următorii ani. ”

Team leaders

Perspectiva următoare

Team leaders