Înapoi la listă

Luna Team Leaderilor- NOEMI BARTOȘ. O colegă responsabilă și pozitivă care nu uită să zâmbească chiar și în momentele cele mai dificile.

Bună!

Mă numesc Noemi Bartoș, și fac parte din departamentul de inginerie, unde ne ocupăm de proiecte în instalații. Totul a început acum aproximativ 6 ani prin intermediul programului Erasmus, program care mi-a oferit șansa să fac practică la sediul PeoplePower din Olanda. Această experiență m-a ajutat foarte mult, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

După întoarcerea în țară, PeoplePower a decis să deschidă o filială și în România. Aș putea spune că această companie s-a înființat aici datorită nouă și sunt mândră de asta. Era ceva nou dar cu timpul ne-am acomodat, iar colegii olandezi au prins încredere în noi, iar acum tot ceea ce “desenăm” în Stabicad și Autocad, devine realitate.

Am crescut și am învățat foarte multe lucruri aici, dar a contat și faptul că am încercat să fiu întotdeauna responsabilă de faptele mele.  De-a lungul timpului am învățat ce înseamnă să lucrezi în echipă, apoi să coordonez una, devenind astfel Team Leader.

Îmi place ceea ce fac. Apreciez mult colectivul, echipa cu care lucrez. Chiar și în momentele în care suntem stresați, reușim să râdem, să glumim și să ne ajutăm reciproc.

 Luna Team Leaderilor- VLAD MOAȘA. Un coleg dedicat care aduce un plus companiei prin efortul și implicarea sa.

Perspectiva următoare

Luna Team Leaderilor- VLAD MOAȘA. Un coleg dedicat care aduce un plus companiei prin efortul și implicarea sa.